BiH   Witamy na Wydziale Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki!
Menu

20-950 LUBLIN, ul. Akademicka 13
tel. (+ 081) 445-69-91, 445-65-81, 445-66-11




Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych

20-950 Lublin, ul. Akademicka 13
Kierownik: prof. dr hab. Anna Litwińczuk, prof. zw.
tel. 81-445-67-84
e-mail: anna.litwinczuk@up.lublin.pl

Jednostki podległe

Profesorowie zwyczajni

  • prof. dr hab. Joanna Barłowska, prof. zwyczajny, tel. 81-445-68-63
    e-mail: joanna.barlowska@up.lublin.pl / Pracownia Instrumentalnej Analizy Żywności

Profesorowie nadzwyczajni

  • dr hab. Mariusz Florek, prof. nadzwyczajny, tel. 81-445-66-21
    e-mail: mariusz.florek@up.lublin.pl / Pracownia Instrumentalnej Analizy Żywności

Adiunkci

  • dr Piotr Domaradzki, adiunkt, tel. 445-65-36 / Pracownia Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Reginalnych
  • dr Monika Kędzierska-Matysek, adiunkt, tel. 81-445-68-56 / Pracownia Instrumentalnej Analizy Żywności
  • dr hab. Jolanta Król, adiunkt, tel. 81-445-65-94
    e-mail: jolanta.krol@up.lublin.pl / Pracownia Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Reginalnych
  • dr hab. Piotr Skałecki, adiunkt, tel. 81-445-66-21
    e-mail: skalka_p@op.pl
  • dr Anna Wolanciuk, adiunkt, tel. 445-66-21

Asystenci

  • dr Karolina Kasprzak-Filipek, asystent

Pozostali pracownicy

  • dr Małgorzata Dmoch, specj. inzynieryjno-techniczny, tel. 81-445-69-85 / Pracownia Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Reginalnych
  • mgr Agnieszka Kaliniak, starszy technik
  • dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, st. technik, tel. 81-445-68-56 / Pracownia Instrumentalnej Analizy Żywności
  • dr Barbara Topyła, specj. inzynieryjno-techniczny, tel. 81-445-68-56
    e-mail: barbara.topyla@up.lublin.pl