[ MENU DODATKOWE ]


Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Bezpieczeństwo na talerzu, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o higienie żywności.

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - ul. Skromna 8), możliwy wyjazd do szkół
więcej »

Białe-zielone-czerwone, a może kremowe-oliwkowe-karminowe czyli jaką barwę tak naprawdę widzę?

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - ul. Skromna 8), możliwy wyjazd do szkół
więcej »

Zawody w siłowaniu – twarde kontra sprężyste

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - ul. Skromna 8)
więcej »

Dźwięki, które zmieniają żywność

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - ul. Skromna 8), możliwy wyjazd do szkół
więcej »

Sztuka kulinarna ucztą zmysłów

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - ul. Skromna 8), możliwy wyjazd do szkół
więcej »

Przywrócić przetworom zbożowym należne miejsce w podstawie piramidy żywienia

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Inżynierii i Technologii Zbóż - ul. Skromna 8)
więcej »

Czy produkty zbożowe należy polecać w żywieniu młodzieży?

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Inżynierii i Technologii Zbóż - ul. Skromna 8)
więcej »

Płatki śniadaniowe - zdrowe czy niezdrowe?

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Inżynierii i Technologii Zbóż - ul. Skromna 8)
więcej »

Kolorowy świat makaronów

Lokalizacja: Uczelnia (Katedra Iżynierii i Technologii Zbóż - ul. Skromna 8)
więcej »
[ 1 ]23 z 3 »


Wszystkie prawa zastrzeżone  ©   Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie