foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Przewody doktorskie 2015

19.06.2015

Tytuł pracy: "Koncentrat białek serwatkowych jako surowiec do otrzymywania suplementów diety dla sportowców i osób aktynych fizycznie".  

 

Promotor: 

prof. dr hab. Stanisław Mleko Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Recenzenci:

  1. dr hab. inż. Lesław Juszczak prof. nadzw. UR w Krakowie
  2. prof. dr hab. Waldemar Gustaw Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Data publicznej obrony:  22.09.2015 r.

Data uzyskania stopnia:  28.09.2015 r.

Dyscyplina:   technologia żywności i żywienia

Specjalność: technologia mleka

 

16.06.2015

Tytuł pracy: "Badanie zmian proteolitycznych w probiotycznych wyrobach mięsnyc podczas przechowywania oraz trawienia in vitro pepsyną i pankreatyną".  

 

 

 

Promotor: 

prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Promotor pomocniczy:

dr hab. Joanna Stadnik Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Recenzenci:

prof. dr hab. Janusz Kocki Uniwersytet Medyczny w Lublinie

prof. dr hab. Łucja Łaniewska-Trokenheim Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Data publicznej obrony:  01.07.2015 r.

Data uzyskania stopnia:  28.09.2015 r.

Dyscyplina:   technologia żywności i żywienia

Specjalność: technologia mleka

 

 



Wszystkie prawa zastrzeżone  ©   Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie