foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Dziekanat

« wstecz

Kierownik Dziekanatu: dr inż. Urszula Bojarska-Wojciszko
 

tel.   +48 81 462 33 88
fax.  +48 81 462 33 76  
e-mail:  dziekanat.nzb@up.lublin.pl


DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU

Dziekanat czynny od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 - 15.00

DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU DLA STUDENTÓW

 

DZIEŃ TYGODNIA GODZINY
Poniedziałek NIECZYNNY
Wtorek 11:00 - 14:00
Środa 11:00 - 14:00
Czwartek 11:00 - 14:00
Piątek 11:00 - 14:00
Sobota (dla studentów studiów niestacjonarnych) 9:00 - 13:00


 


OBSUGA STUDENTÓW:

Studia stacjonarne I stopnia:

Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I rok
mgr inż. Natalia Drozd
tel. +48 81 462 33 74

Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - II rok
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 74

Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - III, IV rok
mgr inż. Sylwia Śpiewak
tel. +48 81 462 33 74

Kierunek: biotechnologia - I, II, III, IV rok
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 92

Studia stacjonarne II stopnia

Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I, II rok
mgr inż. Sylwia Śpiewak
tel. +48 81 462 33 74

Kierunek: biotechnologia - I, II rok
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 92

Studia niestacjonarne I stopnia/wieczorowe

Kierunek: biotechnologia
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 92

Studia niestacjonarne I stopnia:


Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I, II, III, IV rok
mgr inż. Natalia Drozd
tel. +48 81 462 33 74

Studia niestacjonarne II stopnia:

Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I, II rok
mgr inż. Natalia Drozd
tel. +48 81 462 33 74