DZIEKANAT
KANDYDACI
PRACOWNICY
DOKTORANCI
Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Struktura i pracownicy wydziału
Władze wydziału
Historia wydziału
Strategia rozwoju wydziału
Jakość kształcenia
Warto studiować z nami!
Seminaria
Przewody doktorskie
Postępowania habilitacyjne
Nadanie tytułu profesora
Granty naukowe
Życie Wydziału:
Towarzystwa naukowe
Koła naukowe
Klub absolwenta
Galeria wydziału
Konferencje i wydarzenia
Obrony prac
Kolegium Wydziału
Komisje Wydziałowe
Raporty samooceny
Oferujemy:
Oferta naukowo-badawcza dla firm
Pracownia gastronomiczna
Poradnia dietetyczna
Oferta dla szkół
Pracownia Gastronomiczna
Poradnia Dietetyczna
Nowoczesna aparatura
Projekt "Dieta bezglutenowa bez przeszkód - jedz zdrowo ..."
Projekt "Eksperymentuj, poznawaj, poszerzaj horyzonty ..."
Pliki cookie witryny UP »
20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76
Szukaj
Strona Uczelni
»
Aktualności
»
Struktura wydziału
»
Dziekanat Wydz.Nauk o Żywności i Biotechnologii
»
Plany studiów
Pracownicy
Informacje o dziekanacie
Dokumenty
Rozkłady zajęć
Plany studiów
Opisy modułów
Efekty uczenia siÄ™
Organizacja roku
Praktyki studenckie
Plany studiów
Aktualne
SEMESTR ZIMOWY I LETNI 2020/2021
wiÄ™cej »
Archiwalne
SEMESTR ZIMOWY 2019/2020
wiÄ™cej »
Archiwalne
SEMESTR ZIMOWY 2018/2019
wiÄ™cej »
Archiwalne
SEMESTR ZIMOWY 2017/2018
wiÄ™cej »
ARCHIWALNE
SEMESTR ZIMOWY 2016/2017
wiÄ™cej »
ARCHIWALNE
SEMESTR LETNI 2015/2016
wiÄ™cej »
ARCHIWALNE
SEMESTR ZIMOWY 2015/2016
wiÄ™cej »
ARCHIWALNE
SEMESTR ZIMOWY 2014 / 2015
wiÄ™cej »

© Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie