WETERYNARIA II, III, IV, V, VI rok – STUDENCI ROZPOCZYNAJĄCY STUDIA W ROKU 2018/2019 i WCZEŚNIEJ
Semestr I
Bezpieczeństwo pracy i ergonomia
Semestr II
Genetyka ogólna i weterynaryjna
Biostatyka i metody dokumentacji
Ochrona własności intelektualnej
Historia weterynarii i deontologia
Semestr III
Technologie w produkcji zwierzęcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo
Przedmiot do wyboru 1 – blok a
Przedmiot do wyboru 2 – blok a
Semestr IV
Etologia, dobrostan i ochrona zwierząt
Przedmiot do wyboru 1 – blok b
Przedmiot do wyboru 2 – blok b
Semestr V
Ochrona zdrowia publicznego w stanach zagrożeń
Przedmiot do wyboru 1 – blok c
Przedmiot do wyboru 2 – blok c
Diagnostyka kliniczna i laboratoryjna 1
Semestr VI
Diagnostyka kliniczna i laboratoryjna 2
Chirurgia ogólna i anestezjologia
Higiena środków żywienia zwierząt
Parazytologia i inwazjologia weterynaryjna 1
Semestr VII
Parazytologia i inwazjologia weterynaryjna 2
Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa 1
Semestr VIII
Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa 2
Choroby zwierząt gospodarskich – blok 1
Praktyka w Inspekcji Weterynaryjnej 1
Praktyka w Inspekcji Weterynaryjnej – zakres merytoryczny
Semestr IX
Choroby zwierząt gospodarskich – blok 2
Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego 1
Semestr X
Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego – 2
Administracja i ustawodawstwo weterynaryjne
Choroby zwierząt gospodarskich – staż 1
Praktyka w Inspekcji Weterynaryjnej 2
Praktyka w Inspekcji Weterynaryjnej – zakres merytoryczny
Semestr XI
Choroby zwierząt gospodarskich – staż 2
Przedmiot do wyboru 1 – blok d
Przedmiot do wyboru 2 – blok d
Przedmiot do wyboru 1 – blok e
Przedmiot do wybloru 2 – blok e
Przedmiot do wyboru 1 – blok f
Przedmiot do wyboru 2 – blok f