II edycja Programu im. Iwanowskiej - skierowanego do doktorantów polskich jednostek naukowych
Rozkład zajęć w Szkole Doktorskiej w semestrze zimowym rok akademicki 2019/2020 - aktualizacja
Konkurs Preludium Bis
Rozkład zajęć w Szkole Doktorskiej w semestrze zimowym rok akademicki 2019/2020
Lista osób przyjętych do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych" w ramach projektu „Doktorat Wdrożeniowy - Jakość odżywcza i prozdrowotna makaronów z pszenicy durum wzbogaconych suszem z grzybów posiadających
Lista rankingowa kandydatów do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych" w ramach projektu „Doktorat Wdrożeniowy - Jakość odżywcza i prozdrowotna makaronów z pszenicy durum wzbogaconych suszem z grzybów posiadających
Komunikat: rozmowa kwalifikacyjna do Szkoły Doktorskiej
Rekrutacja do Szkoły Doktorskiej w ramach projektu „Doktorat Wdrożeniowy"
Lista osób przyjętych do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych" w roku akademickim 2019/2020
Lista rankingowa kandydatów do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych"
[ 1 ]2 z 2 »