20-950 LUBLIN, ul. Akademicka 13
tel. (+ 081) 445-69-91,
445-65-81, 445-66-11
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
20-950 Lublin, ul. Akademicka 13
Dyrektor: prof. dr hab. Anna Litwińczuk, profesor badawczo-dydaktycznytel. 81-445-67-84
e-mail:
anna.litwinczuk@up.lublin.plJednostki podległe
Profesorowie zwyczajni, profesorowie
- prof. dr hab. Joanna Barłowska, profesor badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-68-63
e-mail: joanna.barlowska@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych - prof. dr hab. Mariusz Florek, profesor badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-66-21
e-mail: mariusz.florek@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych - prof. dr hab. Jolanta Król, profesor badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-68-22
e-mail: jolanta.krol@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
Profesorowie uczelni
- dr hab. Aneta Brodziak, profesor uczelni badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-68-36
e-mail: aneta.brodziak@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych - dr hab. Piotr Domaradzki, profesor uczelni badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-66-50
e-mail: piotr.domaradzki@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności - dr hab. Piotr Skałecki, profesor uczelni badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-67-36
e-mail: piotr.skalecki@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Adiunkci
- dr Małgorzata Dmoch, adiunkt, tel. 81-445-60-72
e-mail: malgorzata.dmoch@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności - dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-65-36
e-mail: agnieszka.kaliniak@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych - dr hab. inż. Monika Kędzierska-Matysek, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-68-88
e-mail: monika.matysek@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności - dr Marek Kowalczyk, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-60-72
e-mail: marek.kowalczyk@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności - dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, adiunkt dydaktyczny / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
- dr Anna Teter, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-445-60-06
e-mail: anna.wolanciuk@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych - dr Barbara Topyła, adiunkt dydaktyczny, tel. 81-445-60-72 / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
Pracownicy
- dr Małgorzata Dmoch, starszy specjalista inżynieryjno-techniczny, tel. 81-445-60-72
e-mail: malgorzata.dmoch@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności - dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, starszy specjalista inżynieryjno-techniczny, tel. 81-445-60-72; 81-445-67-50
e-mail: malgorzata.siwko@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych - dr Barbara Topyła, starszy specjalista inżynieryjno-techniczny, tel. 81-445-60-72
e-mail: barbara.topyla@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych