20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76
Autor: mgr inż. Janusz Zakrzewski
Temat: „Wybrane parametry jakoÅ›ci tkanki mięśniowej karpia w zależnoÅ›ci od charakteru żywienia”
Promotor: prof. dr hab. Krystyna Skibniewska– Uniwersytet WarmiÅ„sko-Mazurski w Olsztynie
Recenzenci:
dr hab. Aleksandra Kwiatkowska prof. nadzw. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Data publicznej obrony: 23.10.2013 r.
Data uzyskania stopnia: 30.10.2013 r.
Dyscyplina: technologia żywności i żywienia
Specjalność: technologia produktów zwierzÄ™cych
Autor: mgr inż. Piotr Tadeusz Domaradzki
Temat: „WpÅ‚yw okresu dojrzewania na zmianÄ™ jakoÅ›ci fizykochemicznej, sensorycznej i tekstury miÄ™sa różnych kategorii i typów użytkowych bydÅ‚a”
Promotor: prof. dr hab. Anna LitwiÅ„czuk – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Recenzenci:
prof. Edward Pospiech, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Data publicznej obrony: 13.11.2013 r.
Data uzyskania stopnia: 11.12.2013 r.
Dyscyplina: technologia żywności i żywienia
Specjalność: technologia i towaroznawstwo mięsa