banner
Menu

Rekrutacja

« wstecz

REKRUTACJA 2019

 

Rekrutacja dla studentów studiujących na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2018/2019 oraz III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2018/2019

rozpocznie się 1 kwietnia 2019 roku i będzie trwała do 10 kwietnia 2019 roku

 

Jeśli jesteś studentem opisanych semestrów wyżej wymienionego kierunku i chcesz wziąć udział w projekcie zapraszamy do wypełnienia i złożenia w biurze projektu (Dziekanat Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8) następujących dokumentów:

 

[ formularza zgłoszeniowego ]

 

 

oraz

 

[ życiorysu zawodowego (CV) ]

 

 

 

 

Zachęcamy do zapoznania się z REGULAMINEM REKRUTACJI I ORGANIZACJI STAZU STUDENCKIEGO

 

« wstecz

Rekrutacja 2018
 
Projekt skierowany jest do Studentów/ek studiów stacjonarnych pierwszego i drugiego stopnia kierunku technologia żywności i żywienie człowieka Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie:

 

  • studiujących na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2017/2018
  • studiujących na III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2017/2018
  • studiujących na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2018/2019
  • studiujących na III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2018/2019

 

Jeśli jesteś studentem opisanych semestrów wyżej wymienionego kierunków i chcesz wziąć udział w projekcie zapraszamy do wypełnienia i złożenia w biurze projektu

 

 

[  formularza zgłoszeniowego  ]

     

 oraz

[ życiorysu zawodowego (CV) ]

 

     

 

 

UWAGA! Rekrutacja dla studentów studiujących na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2017/2018 oraz III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2017/2018 (którzy odbywać będą staże w okresie czerwiec 2018 – wrzesień 2018) odbywa się w okresie od 1 maja 2018 roku do 10 maja 2018 roku.