20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76
Kierownik Dziekanatu: dr inż. Urszula Bojarska-Wojciszko
tel. +48 81 462 33 88
fax. +48 81 462 33 76
e-mail: dziekanat.nzb@up.lublin.pl
DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU
Dziekanat czynny od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 - 15.00
DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU DLA STUDENTÓW
DZIEŃ TYGODNIA | GODZINY |
Poniedziałek | NIECZYNNY |
Wtorek | 11:00 - 14:00 |
Åšroda | 11:00 - 14:00 |
Czwartek | 11:00 - 14:00 |
PiÄ…tek | 11:00 - 14:00 |
Sobota (dla studentów studiów niestacjonarnych) | 9:00 - 13:00 |
OBSUGA STUDENTÓW:
Studia stacjonarne I stopnia:
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I rok
mgr inż. Natalia Drozd
tel. +48 81 462 33 74
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - II rok
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 74
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - III, IV rok
mgr inż. Sylwia Śpiewak
tel. +48 81 462 33 74
Kierunek: biotechnologia - I, II, III, IV rok
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 92
Studia stacjonarne II stopnia
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I, II rok
mgr inż. Sylwia Śpiewak
tel. +48 81 462 33 74
Kierunek: biotechnologia - I, II rok
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 92
Studia niestacjonarne I stopnia/wieczorowe
Kierunek: biotechnologia
mgr Paulina Sprawka
tel. +48 81 462 33 92
Studia niestacjonarne I stopnia:
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I, II, III, IV rok
mgr inż. Natalia Drozd
tel. +48 81 462 33 74
Studia niestacjonarne II stopnia:
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka - I, II rok
mgr inż. Natalia Drozd
tel. +48 81 462 33 74