[ MENU DODATKOWE ]


Zaproszenia na konferencje zagraniczne

 
 


ZAKOŃCZONE / ARCHIVE:

25.04.2013

VIII Polish Outsourcing Forum - India 2013

autor: bwmup

 
VIII Polish Outsourcing Forum - India 2013
Conference Programme - Draft
Date:
Time:
Location
Thu 25 April 2013
09:30 - 16:00   
Bangalore, India
Programme
Agenda Item
Start time
Duration
Registration/coffee
09:30
30 mins
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
Speakers
Opening
10:00   
10 mins
Aims, Agenda, House rules
-      J.J. Singh, President, Indo-Polish Chamber of Commerce & Industry                     
-      Romek Lubaczewski, Partner, PwC
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
Speakers
Official Welcome
10:10
20 mins
Institutions supporting the conference
-      Mr. ISN Prasad, Principal Secretary of Bangalore
-      Monika Kapil Mohta, Ambassador of India in Poland
-      KS Viswanathan, Vise President Industry Initiatives, NASSCOM
-      Andrzej Arendarski, President, Polish Chamber of Commerce
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
 
 
 
 
Speakers
Setting the context
10:30
40 mins
Economic environment in Europe
Overview of BPO in Europe
Focus on CEE as the delivery model for BPO in Europe
Value proposition for CEE
Three tier location model in CEE
Romek Lubaczewski, Partner, PwC
-      Rakesh Sangani, Managing Director, Proservartner
 
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
Speakers
Where in CEE?: a) Country specifics
11:10
15 mins
Specifics of different CEE countries
Andrew Hallam, General Secretary, ASPIRE
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
 
 
Speakers
Where in CEE? b) Cities
11:25
55 mins
Mature/super safe
Up&coming/emerging
Newcomers
Romek Lubaczewski, Partner, PwC (Moderator)
Panel:
-      John Gabrovic, Director, AIG Lincoln
-      Iwona Chojnowska-Haponik, Foreign Investment Department Director, Polish Information and Foreign Investment Agency
-      Representative of the polish city
-      Representative of Invest Lithuania
Agenda Item
Start time
Duration
Goal
Networking Lunch break
12:20
70 mins
Networking
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
 
 
Speaker
Keynote Speech
13:30
30 mins
Benefit of what they have built in CEE
Comparison with other geographies
The good and the bad
Vic Khan, Head of Global Client Service Centres, Aleksander Mann Solutions (Polish BPO Company of the Year, BPO Employer of the Year)
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
Speakers
Case study: Łódź
14:00
40 mins
Example of a successful BPO investment in CEE
Krystian Bestry, Infosys (Moderator)
-      Waldemar Olbryk, Managing Director, SKANSKA Poland
 
-      Marek Cieślak, Deputy Mayor, City of Łódź
-      Krzysztof Misiak, Associate Manager of Regional Cities, Cushaman & Wakefield
Agenda Item
Start time
Duration
Networking Coffee break
14:40
20 mins
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
 
Speakers
Market Perceptions & Realities: Culture
15:00   
20 mins
India/Europe
Europe/CEE
J.J. Singh (Moderator)
-      Amith Lath, CEO, Sharda Europe
-      Wiktor Doktór, CEO, Pro Progressio
Agenda Item
Start time
Duration
Scope
Speakers
Indian Companies doing Business In CEE
15:20
30 mins
Why the big Indian BPO companies are in CEE
Romek Lubaczewski, Partner, PwC (Moderator)
Panel:
-      Represetative of HCL
-      Represetative of Wipro
-      Represetative of Genpact
Agenda Item
Start time
Duration
O&A & close
15:50
10 mins
Agenda Item
Start time
Duration
Free time
16:00
75 mins
Agenda Item
Start time
Dinner (invitation only)
19:00
 
 
 

« wstecz